Autorid: Helen Roots, Jaanika Rannula • 1. detsember 2023

Pekkikeeramise meistriklass: slaidiesitlused

Jätkame pekkikeeramise õppetundidega. Täna selgub, mida annab ära käkkida esinemise taustaks slaidiesitlust koostades.
Pekkikeeramise musternäidised, juhtide ja meeskondade arengupartner Jaanika Rannula ning Personaliuudiste juht Helen Roots – kaks pead on ikka kaks pead.
Foto: Helen Roots

Tänane pekkikeeramise meistriklassi tund pärineb Helenilt, kes jätkab servapidi koosolekute teemat, toob sellele juurde teisedki esinemisvormid ja illustreerib ilmekalt piiramatuid võimalusi, mida üht lihtsat slaidiesitlust kokku pannes võib valesti teha.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456