Autor: Personaliuudised.ee • 14. detsember 2023

Tööandjapensionit hindavad enim vanemad, kuid aeg mängib noorte kasuks

Uuringu järgi hindavad keskealised ja vanemad inimesed tööandjapensionit rohkem kui noorem põlvkond. Teisalt on aga just noortel pika kogumisperioodi näol võimalus sellest suuremat kasu saada.
Pensionisse investeerimise vajadust mõistavad paremini need, kel peansioniaeg on lähedal.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Luminori tellitud värske uuringu tulemused näitavad, et koos vanusega kasvab ka tööandjapensioni hindamine tööandja motivatsioonipaketi osana. Tööandja sissemakseid töötaja III sambasse pidas väga motiveerivaks kokku 15% vastanutest ja motiveerivaks või pigem motiveerivaks hindas seda lausa 63% vastanutest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456