Autor: Palgauudised.ee • 18. jaanuar 2024

Soovitused: kuidas sõlmida kaugtöökokkulepet

Üha rohkem on levinud kaugtöö vorm, mis tähendab, et töötaja täidab poolte kokkuleppel oma igapäevaseid tööülesandeid väljaspool tööandja asukohta. Kuid selleks, et nii tööandjale ja töötajale oleks selge, kuna ja kuidas kaugtöö toimib, on mõistlik sõlmida poolte vahel kaugtöö kokkulepe.
Kaugtöö tegemise koht võib olla inimese kodu, kuid ei pruugi!
Foto: Pexels

Kaugtööd on võimalik teha poolte kokkuleppel

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456