Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2024

Rimi tõstab teenindajate põhipalka keskmiselt 9,3%

Rimi Eesti töötajatele toob alanud aasta kaasa olulisi muutusi töötajate tasustamises ja tunnustamises. Rimi investeerib palkade kasvu ligi 3 miljonit eurot. Teenindajate keskmine palk tõuseb 9,3%, kõigil Rimi töötajatel kokku 8%.
Foto: Andres Haabu

Näiteks 2022. aastal investeeris Rimi Eesti Food kaupluse töötajate töötasude tõstmisesse 1,8 miljonit eurot ning siis oli ettevõttes täisajale taandatuna töötajate keskmine brutotasu 932 eurot kuus.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456