Autor: Harro Puusild • 6. veebruar 2024

Tööjõuturu olukord veel väga hull ei ole, aga ebakindlus kasvab

Koondamisi on tööstuses küll näha ja ebakindlus kasvab, kuid midagi väga hullu veel ei ole veel juhtunud, leiavad tööjõurendiga tegelevad Hansavest ja Finesta Baltic. Ka Töötukassa sõnul on alanud aasta alguse kollektiivsete koondamiste hulk varasemate aastatega sarnasel tasemel, vahendavad Tööstusuudised.
Finesta Balticu juht Heikki Mäki ja Hansavesti juht Janek Sirg.

Tööjõurendiga tegeleva Hansavesti juht Janek Sirg sõnas Tööstusuudistele, et nõudlus töötajate järele on turul endiselt olemas, kuid ettevõtete soovid on muutunud. „On märgata, et klientide soovid on muutumas. Lihtsamate oskustega töötajate järele on nõudlust, kuid see on madal,“ tunnistas Sirg.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456