Autor: Kristel Ainsalu • 6. veebruar 2024

Inimeste inimene Kristiina Palm: ära kunagi jäta kellegi kohta midagi head ütlemata

Kristiina Palm on inimeste inimene. Seda sõna otseses mõttes. Ta usub, et personalivaldkonnas töötades tuleb inimestega suhestuda ja neid piltlikult öeldes armastada.
Foto: Jake Farra

Gümnaasiumi lõpus esimeste teadlike valikute tegemise ajal ei teadnud ta paljude noortega sarnaselt, mida teha. „Läksin seda teed, et usaldasin lähedasi inimesi. Vanemad arvasid, et mulle võiks sobida töö, mis on seotud inimestega. Üks kriteerium oli mul veel – ma ei tahtnud Tallinnast ära minna. Niinimetatud inimhingede asjandust, psühholoogiat, sai Tallinnas õppida vaid tollases Tallinna Pedagoogilises Instituudis koolieelse pedagoogika ja psühholoogia erialal, siis ma selle ka valisin.“ Peibutussõnaks oli psühholoogia. Praegu tollasele valikule tagasi vaadates konstateerib Kristiina, et inimene on ju inimene, ükskõik kui väike või suur ta on.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456