Autor: Personaliuudised.ee • 15. veebruar 2024

Selgusid HR-auhindade võitjad

13. veebruaril kuulutati Eesti HR Seltsi korraldatud EHRS Summitil teist korda välja HR-auhindade võitjad viies kategoorias: HR-tiim, HR-tegu, HR-vabatahtlik, HR-lahendus, HR-sõber.
HR-auhindade võitjad
Foto: Eesti HR Selts

“Leian, et niisuguste HR-tegude, inimeste ja lahenduste märkamine ning tunnustamine on ülimalt oluline, kuna see aitab esile tuua personalitöö valdkonna olulisust ja rolli organisatsioonides. Lisaks sellele, et tegijad saavad nii positiivset tagasisidet, annab see võimaluse inspireerida ning innustata teisi, luues nii positiivset mõju nii töökeskkondades kui ühiskonnas tervikuna,” selgitab Eesti HR Seltsi asutajaliige ja president Helo Tamme konkursi korraldamise tagamaid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456