Autor: Marion Peever, Marko Otsus, Riigi IT Keskus • 21. veebruar 2024

8 nippi, kuidas arvutiga töötades silmi hoida

Enamik inimesi veedab päevas tunde ekraani taga ning kuigi me teame, et see tegevus kahjustab silmi, unustame tihti sellele piisavalt tähelepanu pöörata. IT-spetsialistid annavad nõu, kuidas teha arvutiga tööd silmi kahjustamata.
Ekraani seadistused tuleks üle vaadata, et päeva jooksul võimalikult vähe oma silmi väsitada.
Foto: Shutterstock

Riigi IT Keskuse (RIT) dokumendi- ja töösuhete halduse peaspetsialist Marion Peever ja arvutitöökoha administraator Marko Otsus jagavad Virtuaalkliiniku vahendusel kaheksat lihtsat nippi, kuidas arvutiga töötamisel silmade heaolu parandada.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456