Autor: Kristjan Pruul • 7. märts 2024

Palgakasv tõotab tänavu aeglustuma hakata

Eelmisel aastal ligi 11% kasvanud palgad tõusevad ka tänavu, kuid aeglasemalt, prognoosivad analüütikud.
Tondi kool Tallinnas, möödunud aasta üldises palgatõusus oli avaliku sektori ja õpetajate palgakasvul oluline osa.
Foto: Liis Treimann

“Suurem palgatõus on läbi, kuid palgad jätkavad kasvamist. Möödunud aasta palgatõusust toimus kaks kolmandikku esimese poolaasta jooksul ja vaid kolmandik teisel poolaastal, mis näitab, kuidas palgakasv on aeglustunud,” ütles Luminori analüütik Lenno Uusküla.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456