Autor: Gerli Soosalu • 8. märts 2024

Naisi võiks tippjuhtide seas rohkem olla

Nii Eestis kui ka teistes riikides tehtud uuringud näitavad, et keskastmejuhtide seas on naisi palju, aga tippjuhtkonda pääsemisel on õrnemal sool pahatihti klaaslagi ees. Miks see nii on ja kas kvoodid on ainus viis seda purustada?
Fotol vasakult Grünfini tegevjuht ja asutaja Triin Hertmann, juhtimis-coach Merle Viirmaa ja Grant Thornton Balticu partner Kristel Tiits.
Foto: Jake Farra, Triin Maasik, Egert Kamenik, Egle Palm

Neil teemadel jagavad mõtteid Grant Thornton Balticu partner ja õigusnõustamise valdkonna juht Kristel Tiits, Grünfini kaasasutaja Triin Hertmann ning juhtimis-coach ja pikaajalise meediajuhikogemusega Merle Viirmaa.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456