Autor: Tööstusuudised.ee • 27. märts 2024

Tootmisjuhtide palgaraport: keskmine brutopalk kasvas ligi 5%

Tööstusuudised.ee teeb ülevaate, millised on statistikaameti andmetel töötleva tööstuse tootmisjuhtide mediaan- ja keskmised palgad 2023. aasta 4. kvartalis maakondade lõikes. Andmetest selgub, et tootmisjuhtide keskmine palk on aastaga tõusnud 4,8%.
Tootmisjuhtide üleriigiline keskmine palk kerkis 4. kvartalis eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 4,8%.
Foto: Pixabay

Statistikaameti palgaandmetest selgub, et 4. kvartalis kasvas keskmine palk enim Jõgevamaa, Lääne-Virumaa ja Valgamaa tootmisjuhtidel. Lisaks vaatleme ka Raplamaa, Ida-Viru maakonna, Harju maakonna, Valga maakonna, Järva maakonna, Lääne-Viru maakonna, Jõgeva maakonna, Pärnu maakonna, Põlva maakonna, Viljandi maakonna, Tartu maakonna ja Võru maakonna tootmisjuhtide palkasid.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456