Autor: Personaliuudised.ee • 26. märts 2024

Karjäär ettevõtte sees: kuidas potentsiaalseid edukaid märgata ja suunata?

Paljud tänased juhid on oma karjääriteed alustanud klienditeeninduses, näiteks mõnes toidukohas teenindajana või pangas nõustajana. Kuidas aga liikuda klienditeenindusest edasi ja jõuda juhipositsioonile?
Christo Ojamaa, Reine Lehtaru ja Mikk Kala on ettevõttes kena karjääritõusu teinud!
Foto: SEB Pank
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456