Autor: Helen Roots • 13. mai 2024

Heli Raidve: kevadtuuled on tööõigust puudutavad eelnõud keerisesse tõmmanud

Missuguseid muudatusi on (või siis ei ole) oodata seoses töö- ja puhkeaja seadusega, mis seisus on vilepuhuja seadus ja mis plaanid on tulevikus praktikantidega, selgitab tunnustatud tööõiguse spetsialist.
Foto: Meeli Küttim

Tänase Personaliuudiste tööõiguse seminari avaettekandes said kuulajad ülevaate, mis toimus tööõiguses aastal 2023 ja mis ootab ees lähi- või kaugemas tulevikus. Mõningad kõnekamad näited toome siinkohal ka lugejateni.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456