Autor: Gerli Jõgi, HR Business Partner, Perforce Software • 23. mai 2024

Rahvusvaheliste hajusmeeskondade edukast juhtimisest usalduse, selguse ja eesmärkide toel

Hajusmeeskondade tõhus juhtimine on globaliseerunud töökeskkonnas üha olulisem. Usalduse loomine, selge suhtlus juhtimispõhimõtetes ja eesmärkide jagamine mängivad olulist rolli, tagades meeskonna ühtsuse ja produktiivsuse ka siis, kui tiimiliikmed on üksteisest kaugel.

Gerli Jõgi jätkab mõni aeg tagasi alustatud rahvusvaheliste hajusmeeskondade juhtimise teema käsitlemist.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456