Autor: Maarit Eerme • 1. juuli 2024

KAUBANDUSE PALGARAPORT | Põlvamaa teenindajate palk tegi suure hüppe

Statistikaameti esimese kvartali palgaraport paljastas, et kaubandusvaldkonna kassapidajate-klienditeenindajate palgad on aastaga teinud suure hüppe ülespoole. 7 maakonnas kasvas teenindajate palk üle 10% ja Põlvamaa teenindajate palgakasv oli märkimisväärne.
Foto: Pixabay

Eesti keskmine palk 2024. aasta esimeses kvartalis oli 1894 eurot ning kasvas võrreldes eelmise aasta sama perioodiga 8,8%. Eelmise kvartaliga võrreldes keskmine palk langes 0,5%.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456