Autor: Personaliuudised.ee • 25. november 2022

Personali Praktik, november 2022

Sajusesse novembrisse toome sooja päikesekiire Mehhikost. Persoonilugu Leonardo Ortegaga viib mõtted kuuma toidu ja temperamendiga riiki ning saame teada, mis on see, miks tullakse Eestisse elama ja töötama.

Sooja saab siin maal ka – saunas – kus hea meelega ja tihti, käib ka Leonardo. Ta ütleb, et see on Eesti kliimat arvestades üks hea aja veetmise viis, pealegi hakkavad saunalaval rääkima isegi need inimesed, kes kontoris omavahel ei suhtle.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456