Autor: Helen Roots • 22. november 2023

Personali Praktik, november 2023

Pärast sooja septembrit ja tuulist oktoobrit tervitab meid kõige pimedam ja nukram kuu. Enne kui süttivad rõõmsad jõulutuled, tuleb ka november edukalt üle elada ja kindlasti aitab sellele kaasa teadlik vaimse tervisega tegelemine, unustamata sealjuures muidugi ka füüsilist tervist.

Töökeskkonnas hindame psühhosotsiaalset ohutegurit ja teha tuleb tegevuskava selle maandamiseks. Mis on psühhosotsiaalne ohutegur ja kuidas riskianalüüsi teha, selgitab meile Evershedsi meeskond. Kui endal jääb siiski infot napiks, kuidas teha töötervishoiu valdkonna tegevusi, sh riskianalüüsi, saab abi professionaalidelt. Kuidas neid kaasata, õpetab Jaanika Jelistratov.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456