Autor: Raimo Ülavere • 17. aprill 2020

Kriisi murdepunkt möödas – aeg on edasi minna

Eelmise nädala vestlused juhtide, sportlaste ja teiste inimestega annavad märku – kriisi mentaalne murdepunkt on möödas ning tuntav osa inimesi ja meeskondi on suunanud pilgud tulevikku.
Raimo Ülavere
Foto: Andres Haabu

Olen viimastel nädalatel teinud 3–5 coaching'ut, vestlust ja koolitust päevas. Peamiselt Skype’is või Zoomis. Iga kord inimestega rääkides proovin kraadida – mõnikord otse küsides, veebikoolitustel küsitluste kaudu, mõnikord kaudsemalt – inimeste valmisolekut edasiminekuks. Eelmise nädala alguses hakkas juttudest juhtide, sportlaste, sõpradega hiilima ligi üks ühine tunne, et aitab küll.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456