Autor: Martin Rajasalu • 25. mai 2021

Big data tuleb personalijuhtimise valdkonda. Kas indeksid on surnud?

Alustame varasemast ajast. Ma mõtlen ajast, kui tööl veel ei käida. Lasteaiast ja koolist. Mida saate lapsevanema ehk juhina teada, kui olete lasteaia või kooli arenguvestlusel ja teile öeldakse, et meie rühma soovitusindeks või rahuloluindeks on 6,8? või 7,3? Ja mida lapsed ehk töötajad sellest välja loevad?
Motichecki juht ja kaasasutaja Martin Rajasalu

Siit jõuangi tõdemuseni, et töötajate rahulolu ja kaasatuse uuringute indeksid maskeerivad organisatsioonide nõrkusi ja tugevusi ega ütle meile suurt midagi. Samas on nii palju tähendusrikast infot, millel peatuda.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456