Autor: Heigo Kaldra • 10. detsember 2021

Tööandjatel tuleb visalt arusaam, et kõiki spetsialiste polegi täiskohaga vaja palgata

Personalivaldkonnas on põnevad ajad. Tööjõukriis on võtnud sellised mõõtmed, et üha sagedamini tuleb meil värvata värbajaid, aga neidki napib. Tööjõukriis tingib omakorda palgaralli, mis käib praegu täistuuridel ja vähemalt osal defitiitsetel erialadel ei paista sellele lõppu.
Manpower Baltikumi tegevjuht Heigo Kaldra
Foto: Meeli Küttim

Võõrtööjõu asjus on vaja selget suunamuutust

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456