Autor: Kristi Jõeorg • 31. jaanuar 2022

12 nõuannet töötavale lapsevanemale

Sageli kipub tööelu pereelu üle võimust võtma ja ületunnid pereaega näpistama. Sellel on aga tõsised tagajärjed. Tasakaalu saab luua väikeste igapäevaste sammude ja otsustega.
Kristi Jõeorg, Protect Estonia OÜ tööohutuse ekspert.

Inimesed, kes veedavad pikki päevi tööl, kipuvad kergemini vaidlema või tõmbuvad endasse ning jätavad oma partneri ja lapsed pärast tööd hooletusse. See muudab paljude perede õhtutunnid pingeliseks. Laste ja partneri peale tõstetakse kergemini häält ja tuntakse üldist ärritust. Pereliikmete tööülesanded võivad olla erinevad: näiteks üks töötab palju veebis ja soovib pärast tööd suhelda, teine aga töötab terve päeva inimestega ja vajab pärast aega omaette olemiseks. Lapsed tulevad koolist-lasteaiast ja ka neil on lapsevanematele omad ootused.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456