Autor: Piret Potisepp, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja teenuste direktor • 4. jaanuar 2024

Uue aasta lubadused

Mulle meeldib kohtuvalt treeningsaalidest jaanuari alguses mööda käia. Miks? Sest see on parim meenutus sellest, kui kaduvad on meie uue aasta hakul antud lubadused.
Foto: Meeli Küttim

Hiljemalt veebruariks on spordihallides read juba hõrenenud ja maiks jäänud päris tühjaks. Spordiklubid muidugi teavad seda ja seetõttu ongi aastased lepingud saanud n-ö normiks. Miks see peaks aga personalijuhtidele korda minema?

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456