Autor: Keishy Margus, Elisa värbamisjuht • 23. jaanuar 2024

Elisa talendijuht: mida see värbaja üldse töövestlusele trügib?!

IT-värbaja roll on tihti oluliselt suurem, kui kõrvalt vaadates aimatakse, kirjutab Elisa talendijuht Keishy Margus.
Värbaja ei ole vestlusel kunagi selleks, et raisata aega või asetada kandidaadi teele mõttetu aeganõudev takistus, kirjutab Elisa talendijuht Keishy Margus.
Foto: Erakogu

Enamikule kandidaatidest algab tööle kandideerimise protsessi sisukas osa jutuajamisest värbajaga, kes tutvustab ametikohta, räägib ettevõttest ja uurib tööotsija senise tausta kohta. Kuna aga ükski värbaja ei saa detailideni kursis olla iga ettevõttes leiduva ametikohaga, jääb paljudele tööotsijatele sageli mõistmatuks, miks ei vii kogu protsessi läbi kõikide teemadega kursis olev värbav juht.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456