Autor: Kaija Teemägi, Elisa personalivaldkonna juht • 28. märts 2024

Numbrid räägivad rohkem kui tuhat sõna!

Kõhutunne ei pruugi alati sihile viia, andmed aitavad inimeste juhtimises tuua suurde pilti selgust, langetada otsuseid ja ennetada võimalikke murekohti.
Uue töötaja laud ei tohiks olla kohustustes lookas, leiab Elisa personalijuht Kaija Teemägi.
Foto: Jake Farra

Mida rohkem on organisatsioonis töötajaid, seda enam on ka erinevaid soove, arvamusi ja mõtteid. Kui inimeste meeleolu ja motiveeritust järjepidevalt ei mõõda või tagasisidet ei küsi, hakkab üsna varsti viltu vedama. Andmeteta tegutsemine on tänapäevases juhtimises võrreldav silmaklapid peas autorooli istumisega. Numbrid ja statistika aitavad saada ettevõttes toimuvast parema ülevaate, mõista, miks midagi ei toimi või toimib, samuti osades olukordades ka oma kõhutundele kinnitust leida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456