• 30.12.19, 13:56

Juhid peaksid olema mässajad

„Kõik juhid võiksid olla mässajad – ärme lepi sellega, mis meil on, teeme paremini,” soovitab koolitaja ja töökultuuri disainer Tiina Saar-Veelmaa kõikidele juhtidele.
Tiina Saar-Veelmaa
  • Tiina Saar-Veelmaa
Samuti tuleb saates „Juhtismislabor” juttu, kuidas tunniajaste istuvate koosolekute asemel pidada aktiivsed poole tunni pikkuseid koosolekud, kus on kasutusel post-it'id ja varem paika pandud sisupunktid. Sellised koosolekud säästavad kõikide aega ja on palju tulemuslikumad.
Räägime lahti tööõnne mõiste ning Tiina Saar-Veelmaa nimetab selged viisid, kuidas töökohas kaasamist rakendada.
Räägime, miks tuleks lisaks lumehelbekestele suuremat tähelepanu pöörata ka kauem tööturul olnud generatsioonile ja kuidas neid kahte koos töötama panna.
Saatejuht on Sigrid Hiis.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 18.10.24, 09:16
8 suurepärast kingiideed, millega üllatada kolleege ja koostööpartnereid
Aasta lõpp läheneb kiiresti, mis tähendab, et on parim aeg planeerida midagi erilist nii töötajatele kui ka koostööpartneritele. Innovatiivsed ja läbimõeldud lahendused loovad meeldejäävaid hetki, motiveerivad meeskonda ja tugevdavad koostöösuhteid. Kingi-Eri raames toome teieni kaheksa ideed, mis aitavad tuua rõõmu ja pakkuda väärtust teie ettevõttele. Kas otsite praktilisi esemeid, meeldejäävaid elamusi või tervislikke valikuid – siin on midagi igale maitsele ja eelarvele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Personaliuudised esilehele