Autor: Linda Eensaar • 4. august 2021

Kai Realo hoiab firmas ranget joont: vaktsineeritutel on kõiges eelis

Tippjuht Kai Realo rääkis, et mõistab, miks inimesed kohe vaktsineerima ei tõtta, kuid oma juhtimises hoiaks ta praegu selgelt ranget joont. Näiteks ettevõttes Circle K hoiavad nad nulltolerantsi meeskonnaüritustel osalemises, rääkis ta saates „Kuum tool”.
Ettevõttest Circle K hakkab Kai Realo küll minema, kuid ütles, et eelistaks kahe võrdse tööle kandideerija vahel seda, kes on vaktsineeritud.
Foto: Andras Kralla

Saates rääkisime Realo karjääripöördest ja Ragn-Sellsi minekust, kliimaleppe mõjust ning vaktsineerimislahendustest nii ettevõtte sees kui ka riiklikul tasandil. Tema hinnangul on ettevõtjale kulukam haigete töötajatega tegelemine kui näiteks vaktsineerimise ulatuslik korraldamine oma kollektiivis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456