Autor: Gregor Alaküla • 25. august 2021

Avatud kontori asemel muutub popiks ühistööala

Kuna ettevõtete soovid muutuvad kiiresti, peavad ka arendajad kastist välja mõtlema, rääkis Mainor Ülemiste juht Ursel Velve Äripäeva raadiole antud intervjuus ärikinnisvara arengutest.
Avatud kontor võib varsti olla minevik
Foto: Andras Kralla

Tema sõnul otsivad ettevõtted praegu kvaliteetse sisekliimaga äripindu, sest iga firma üritab luua keskkonda, mis tõmbaks töötajaid. Velve arvates pole meil varsti enam ehk üldse avatud kontorit, vaid tekivad ühistöö ja ideedevahetamise alad. See eeldab aga seda, et arendaja peab kastist välja mõtlema.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456