Autor: Mai Kroonmäe • 21. september 2021

Põhjamaade suurim pank julgustab töötajaid katsetama ja arenema

95 protsenti meestest ja 93 protsenti naistest hindas oma arenguvõimalusi Nordeas kõrgeks, rääkis „Minu karjääri” saates Nordea Eesti värbaja Eha Täht. Saates räägime, millised töötajate arenguvõimalused Nordeas on, ning kuuleme kahte kogemuslugu.
Vasakult tiimijuht rahapesu tõkestamise osakonnas Kaja Kibena, värbaja Eha Täht ja krediidianalüütik Kristjan Kangro.
Foto: Äripäev

Fookuses on töötajate sisemine areng ja õppimine, viimasel lähtutakse 70-20-10 printsiibist. Ka tulevad jutuks värbamine, organisatsioonikultuur ning see, millistel põhimõtetel töötajaid meeskondadesse otsitakse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456