Autor: Kai Saard • 29. november 2021

Olympic Entertainment Groupi kogemus: kuidas nullist organisatsiooni väärtusi lansseerida?

Olympic Entertainment Group lansseeris hiljuti ettevõtte uued väärtused ja sellest, kuidas see protsess täpselt välja nägi, räägimegi personalidirektori Helena Everti ning turundusdirektori Liina Liiviga saates „Minu karjäärˮ.
Olympic Entertainment Groupi personalidirektor Helena Evert (vasakul) ja turundusdirektor Liina Liiv
Foto: Andres Laanem

Kuna uued väärtused lansseeriti üle kogu grupi, siis oli tegutsemist palju – kuuleme, kuidas neid töötajatele kommunikeeriti ning mis lansseerimisel hästi läks ja kuidas aitavad uued väärtused kaasa organisatsioonikultuuri arendamisele. Samuti jagavad asjaosalised väärtuste põhimõtteid ja suurimaid õppekohti.

Stuudios on Olympic Entertainment Groupi personalidirektor Helena Evert ja turundusdirektor Liina Liiv.

Saadet juhib Äripäeva Personaliuudiste juht Kai Miller.

Kuula saadet siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456