Autor: Gregor Alaküla • 1. detsember 2021

Vilepuhuja ei ole enam märter, vaid ettevõtte kultuuri parandaja

Paremal Ramirent grupi siseaudiitor Andre Kaldamäe ja vasakul nõustamisettevõtte Grant Thornton riskijuhtimisteenuste valdkonna juht Kai Paalberg.
Foto: Erakogu
Vihjeliini loomisel on ettevõtte juhtide üks hirmudest seotud vilepuhumise negatiivse taagaga, kuid põlvkondade vahetumisega on näha, et vihjeandmise kuvand on muutumas positiivsemaks, rääkis nõustamisettevõtte Grant Thornton riskijuhtimisteenuste valdkonna juht Kai Paalberg saates „Kasvukursil“.

Ramirent grupi siseaudiitor Andre Kaldamäe sõnul on negatiivseid hoiakuid rohkem näha vanemate inimeste seas. Peagi jõustub vilepuhujate direktiiv, mille eesmärk ongi see, et vihjeandja ei peaks enam olema märter, kes „oma nahaga“ probleemide eest vastutab, vaid see, kes aitab ettevõttel paremaks saada ilma avalikkuse poole pöördumta.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456