Autor: Anete Hela Pulk • 19. aprill 2022

Tööõnneuurija: vaja läheb kõvasti rohkem nunnutamist

Tööõnneuurija Tiina Saar-Veelmaa
Foto: Raul Mee
Pikas plaanis peab olema prääniku sagedus ehk puhkamine piisavalt pikk, kuna see mõjutab meie käitumist, rääkis psühholoog ja tööõnneuurija Tiina Saar-Veelmaa.

Töö on tema sõnul aga olemuselt juba piits, kuna inimesed on sidunud ennast lepingutega, on tähtajad, ootamatused jms. „Tegelikult, mida pinevam on aeg, seda rohkem me vajame nunnutamist,“ ütles ta ja lisas, et lausa kümme korda rohkem oleks nunnutamist tarvis.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456