Autor: Rivo Sarapik • 8. juuni 2022

Ilmselt pole Eestis tööstust, kus poleks vaimse tervise proleeme

Tööpsühholoog Andero Teras tõi hommikuprogrammis välja, et ka tööstustes tuleb vaimse tervise teemadega tegeleda.
Foto: Liis Treimann
Tööpsühholoog Andero Teras rääkis intervjuus Äripäeva raadiole, et pandeemia järelmid, tarneraskused ja tööjõupuudus on töösturid järjest ka vaimse tervise teemade vastuvõtule toonud. Terase hinnangul ilmselt ei ole tööstust, mis võiks sellele teemale tähelepanu pööramisest loobuda.

Teras jagab intervjuus ka soovitusi, mida teha ja mida mitte teha organisatsioonis, kus vaimse tervise teemad juba töötegemist ja tulemusi mõjutama hakkavad.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456