Ainult tellijatele
Autor: Neeme Korv • 22. juuli 2022
Ainult tellijatele

Superidee hakkab toitlustuse tööjõukriisi leevendama

Dirhami kalakohvik.
Autor: Andras Kralla
Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu juht Killu Maidla rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kuidas koka-ametisse uusi tegijaid meelitama hakatakse. Lisaks värsketele õppuritele oodatakse karjääripöörajaid.

Sügisel alustab nimelt Tallinnas tippkokkade superkursus. „Meil on kokkulepe 14 kokaga, kõlavad nimed, kes oma teadmised kohale toovad,“ rääkis Maidla. Kellele see mõeldud on ja milliste kokkade käe all õppida saab, sellest juba intervjuust. Hommikuprogrammi tõid kuulajateni Neeme Korv ja Rivo Sarapik.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Personaliuudised.ee toetajad:
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Helle-Mai LambingPersonaliuudised.ee toimetajaTel:
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Liina AruKonverentside programmijuhtTel: 5559 1230