Autor: Neeme Korv • 22. juuli 2022

Superidee hakkab toitlustuse tööjõukriisi leevendama

Dirhami kalakohvik.
Foto: Andras Kralla
Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu juht Killu Maidla rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, kuidas koka-ametisse uusi tegijaid meelitama hakatakse. Lisaks värsketele õppuritele oodatakse karjääripöörajaid.

Sügisel alustab nimelt Tallinnas tippkokkade superkursus. „Meil on kokkulepe 14 kokaga, kõlavad nimed, kes oma teadmised kohale toovad,“ rääkis Maidla. Kellele see mõeldud on ja milliste kokkade käe all õppida saab, sellest juba intervjuust. Hommikuprogrammi tõid kuulajateni Neeme Korv ja Rivo Sarapik.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456