Autor: Helen Roots • 19. august 2022

Kuidas levitada rohetarkust ja mida hõlmab Zero Waste?

Mida kujutab endast Zero Waste, kuidas seda õpetatakse ja missugune peaks välja nägema Zero-Waste-linn? Kuidas levitada rohetarkust nii inimeste kui ka ettevõtete seas? Selle kohta antakse nõu värskes raadiosaates "Õppetund".
Strateegiakeskuse ringmajanduse osakonna peaspetsialist Liina Kanarbik (vasakul) ja Teeme Ära Sihtasutuse haridusprogrammide koordinaator Kadri Kalle.
Foto: Foto: Äripäev

Saates on külas Teeme Ära Sihtasutuse haridusprogrammide koordinaator Kadri Kalle ja Tallinna Strateegiakeskuse ringmajanduse osakonna peaspetsialist Liina Kanarbik, kes jagavad ona kogemusi ja nõuandeid roheoskuste ja ringmajanduse teemal.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456