Autor: Helen Roots • 2. veebruar 2023

Oskuste register – kuidas rakendada seda ettevõtluses ja täiskasvanukoolituses?

Helin Kask ja Ave Ungro (paremal).
Foto: Andres Laanem
Värskes „Õppetunni“ saates on külas Ave Ungro ja Helin Kask Kutsekoja oskuste tiimist ja vaatluse all on uus oskuste register. Mida see endast täpselt kujutab, miks oli vajalik selline register luua ja kellele see vajalikuks võib osutuda? Räägime ka väljakutsetest, millega oskuste tiim on registrit luues kokku puutunud, teiste hulgas ka nt keelelistest aspektidest.

Saate teises pooles keskendume registri praktilistele väljunditele – selle rakendamise võimalustele nii ettevõtluses kui täiskasvanukoolituses. Kaardistame ära registri põhieesmärgid ja uurime, mismoodi võiks sellest kasu saada ettevõte, tööle kandideerija ja õppija.

Saadet juhib Helen Roots.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456