Autor: Hando Sinisalu • 28. juuli 2023

Töö on tehtud? Siis puhka nii palju, kui tahad!

Koroonakriis tegi suure teene juhtidele, sest sundis juhte oma töötajaid rohkem usaldama, aga samas ka vastutust võtma, ütles Nobel People'i juhtimis-coach Kristiina Tukk.
Nobel People'i juhtimis-coach Kristiina Tukk
Foto: Kertin Vasser

Tukk rääkis, et näeb senise kogemuse pealt, kuidas töötajad võtavad rohkem vastutust, kui anda neile rohkem vabadust. Ta katsetab seda põhimõtet ka enda digiagentuuris puhkustega, kus töötaja võib puhata vastavalt oma soovile, kui töö on tehtud.

Kristiina Tukiga vestles Hando Sinisalu.

Kuula saadet siit:

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456