Autor: Viimsi Artium • 7. juuni 2024

Kliendid kiidavad Viimsi Artiumi unikaalset atmosfääri, head planeeringut ja meeskonda

Tallinna kesklinnast 12 kilomeetri kaugusel looduskauni Lubja klindiastangu maastikukaitseala servas asuv Viimsi Artium on unikaalse arhitektuuriga hoone, kus on ideaalsed võimalused igasuguste sündmuste korraldamiseks. Kliendid hindavad kõrgelt hoone head planeeringut, professionaalset meeskonda ning valgusküllust.

„Oleme Artiumi avamisest alates korraldanud seal kuus konverentsi, neist viimane toimus 24. aprillil, mil suurde saali kogunesid 350 sekretäri, juhiabi ja assistenti tähistama sekretäride ametipäeva. Üritus kandiski nime XXIII Sekretäride Päeva Konverents,” räägib Koolitusturg.ee programmijuht Klaarika Jõemets.

Klaarika Jõemets, Koolitusturg.ee programmijuht
Oleme jäänud kõikide ürituste Artiumi-poolse korraldusteenuse ja abiga rahule. Meie eelistus konverentsikoha valikul on ruumid, kus on suured aknad ja palju valgust. Oluline on ka mugavad toolid ja hea ventilatsioon. Seda kõike Artiumi aatrium ja saal pakub. Lisaboonuseks on meeldivad ja professionaalsed töötajad, kes vastavad kiiresti e-kirjadele ja pakuvad tuge kohapeal.

Augustibluusi korraldaja ja programmijuht Raul Ukareda kiidab samuti koostööd. „Artiumi inimesed olid asjatundlikud, abivalmid, sõbralikud ja paindlikud. Kõik kokkulepped pidasid, info liikus hästi. Jäi mulje, et meid oodatakse sinna ka edaspidi,” ütleb ta. Augustibluus kasutas oma kontserdiks fuajeed, baariala ja suurt saali koos esinejate garderoobidega, külastajaid oli veidi üle 600.

SA Teater Vanemuine muusikaosakonna koordinaator Eleri Helimets aitas Viimsi Artiumi suures saalis korraldada Vanemuise sümfooniaorkestri hooaja lõppkontserti. „Külastajaid oli peaaegu terve saal täis. Jäime sündmusega rahule, Viimsi publik võttis meid väga soojalt vastu. Viimsi Artiumi hoone on hea planeeringuga ja abiruumid on lavale väga lähedal.”

Viimsi Artiumi ruumid võimaldavad korraldada väga erinevaid sündmusi

Kontsert, sõnateater, kunstinäitus, etenduskunstid, filmiseanss, konverents, vastuvõtt, gala või meeskonnasündmus – igale üritusele leidub Viimsi Artiumis sobiv ruum. Valik on lai: suur saal, kammersaal, blackbox-saal, kaasaegse kunsti galerii, vabaõhulava, väliterrass ja fuajee. Arhitektide Siiri Vallneri ja Indrek Peili disainitud põhjamaiselt minimalistliku arhitektuuriga hoone sulandub ümbritsevasse keskkonda ning interjöör loob unikaalse atmosfääri.

Multifunktsionaalsed lahendused võimaldavad korraldada väga eriilmelisi sündmuseid. Linda Madaliku disainitud tipptasemel akustika annab unustamatu kõla nii sümfooniaorkestrile, kammermuusikale kui ka ooperile
Foto: Tiit Mõtus

460-ruutmeetrine suur saal mahutab teatristiilis 452 külalist, püstijalasündmusele saab kutsuda kuni 600 ja galasündmusele kuni 180 inimest. Linda Madaliku disainitud tipptasemel akustika annab unustamatu kõla nii sümfooniaorkestrile, kammermuusikale kui ka ooperile.

Multifunktsionaaset blackbox-saali on võimalik muuta vastavalt sündmuse kontseptsioonile
Foto: Tiit Mõtus

Multifunktsionaalset blackbox-saali on võimalik muuta vastavalt sündmuse kontseptsioonile, see saal mahutab kuni 300 inimest.

Maalilise metsavaatega kammersaal annab kontserdile või pidulikule vastuvõtule kordumatu atmosfääri. Tundlik akustika esitab interpreedile väljakutse.
Foto: Tiit Mõtus

Maalilise metsavaatega kuni 120 inimest mahutav kammersaal annab kontserdile või pidulikule vastuvõtule kordumatu atmosfääri.

Vastuvõttudeks, fotosessioonideks ja näitusteks ideaalne fuajee võimaldab kutsuda kuni 275 külalist. Fuajee kohal asub kaks silda, mida saab kasutada nii näiteks DJ-lava kui ka publikurõduna.

Keset fuajeed asub omanäoline roheala, mis sai tuntuks 2023. aasta Eesti Laulu “green roomina”. Fuajee kohal asub kaks silda, mida on võimalik kasutada nii näiteks DJ-lavana kui ka publikurõduna
Foto: Tiit Mõtus
Fuajeed on võimalik rentida koos saalidega ja ka eraldi
Foto: Tiit Mõtus

Viimsi Artiumi kaasaegse kunsti galerii asub suurest majast eraldi. Arhitektuurselt silmapaistev kahekorruseline galerii on ehitatud vanasse sõjaväe kütusemahutisse. Selle esimese korruse saal mahutab püstijalasündmusena kuni 120 inimest.

Viimsi Artiumi kaasaaegse kunsti galerii asub suurest majast eraldi, maastikukaitseala serval.
Foto: Tiit Mõtus
Arhitektuurselt silmapaistev kahekorruseline galerii on ehitatud vanasse sõjaväe kütusemahutisse
Foto: Tiit Mõtus
Kaasaegse kunsti galerii II korrus
Foto: Tiit Mõtus

Pulmapeoks, vabaõhukinoks, firmaürituseks või kontserdiks on unikaalne kaunite loodusvaadetega väliterrass, kuhu saab kutsuda kuni 600 külalist. Lisaks asub peahoone lähedal amfiteatrit meenutav 200-ruutmeetrine vabaõhulava.

Kaunite loodusvaadetega väliterrass piirneb Karulaugu terviseraja ja Lubja klindiastangu maastikukaitsealaga
Foto: Tiit Mõtus
Kaunite loodusvaadetega väliterrass piirneb Karulaugu terviseraja ja Lubja klindiastangu maastikukaitsealaga
Foto: Tiit Mõtus

Kontsert, sõnateater, kunstinäitus, etenduskunstid, filmiseanss, konverents, vastuvõtt, gala või meeskonnasündmus – meie juurest leiad sobiva ruumi kõigele ning heast ideest saab unustamatu elamus. Võtke julgelt ühendust ja leiame just teie sündmusele sobiva interjööriga ruumi!

Viimsi Artium: Randevere tee 20, Lubja, Harju maakond

Kontakt: tel 5886 1261, [email protected]

www.viimsiartium.ee

Foto: Arno Mikkor
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456