Autor: Helen Roots • 24. mai 2022

Palga TOP: tööjõuvahendusfirmade parimad palgamaksjad

Eelmisel nädalal avaldatud tööhõiveagentuuride ja tööjõurendiga tegelevate firmade kvartaliraportist selgub, et palgatõusulaine sektoris hakkab läbi saama.
Kuni tulevik selgineb, uusi töötajaid värvata ei plaanita.
Foto: Pixabay

Palgatõusulaine paistab tõepoolest läbi olevat, küll aga on hea näha, et juhid pole keerulises olukorras asunud investeeringuid kärpima, vaid tahavad neid pigem kasvatada. Koroona-aastail oldi sunnitud otsima kokkuhoiukohti ja seda tehti sageli investeeringute mahtu vähendades, ent nüüd näevad juhid taas kasvavat vajadust investeeringute järele.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456