Autor: Personaliuudised.ee • 28. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima kauplustes saab jõuluvaheajal taskuraha teenida

Maxima Eesti personalijuht Kristiina Kangur
Foto: Maxima Eesti
Maxima Eesti personalijuhi Kristiina Kangru sõnul ootavad kõik jaeketi kauplused üle Eesti ajavahemikul 23. detsembrist kuni 8. jaanuarini tasustavale tööle jõuluabilisteks vähemalt 16-aastaseid koolinoori .

Algatuse autoriteks on jaeketis suvel tööl olnud koolinoored, kellest paljud on avaldanud huvi ka talvisel koolivaheajal töötamise vastu. „Noortele on see kerge võimalus esimest töökogemust ja taskuraha teenida, meie töötajatele – asjakohane abi kaubandusaasta kiireimal ajal,” selgitas Kristiina Kangur. „Näiteks saavad noored müügisaalis tooteid välja panna või aidata kassas ostusid kottidesse pakkida.”

Kõik jõuluabilised saavad enne tööle asumist väljaõppe. „Juhendajad selgitavad nii noore valitud töö põhimõtteid kui ka seda, kuidas saab valitud tööd võimalikult kergelt ja turvaliselt teha. Näiteks on oluline teada, kuidas tõsta kaupu täis poekotti nii, et endale liiga ei teeks,” täpsustas Kangur.

Kindlasti arvestab jaekett kõigi erisustega, mis kehtivad noorte töötamisele. „Noortele on ette nähtud lühendatud tööaeg ja tööle asumise eelduseks on tema vanema nõusolek,” tõi Kangur näiteid. „Samas saavad nad, nagu ka põhitöötajad, lisaks töötasule muuhulgas tööriideid ja iga päev töö juures tervislikult süüa.”

Kõigilt huvilistelt, kes soovivad Maximasse jõuluabiliseks tulla, on oodatud e-kiri aadressile [email protected] täpsustusega, millisesse kauplusesse ja millisel ajal appi tulla soovitakse.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456