Autor: Helen Roots • 3. oktoober 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Personaliuudised alustavad vebinaridega

Advokaadibüroo Sorainen partner ja vandeadvokaat ning Eesti Advokatuuri äriõiguskomisjoni juht Karin Madisson
Kaks korda sel aastal, oktoobris ja detsembris, astub Personaliuudiste veebikaamera ette advokaadibüroo Sorainen partner ja vandeadvokaat ning Eesti Advokatuuri äriõiguskomisjoni juht Karin Madisson, et selgitada vaatajaile, kuidas kaitsta ärisaladust, mida tähendab lojaalsuskohustus ja kuidas rakendada konkurentsikeeldu.

Veebiseminar seminarivormina pakub osalejaile kohapaindlikkust, kuna seminari võib vaadata nii töises kui kodukontoris. Samal ajal on see aga suurepärane võimalus lektoriga interaktiivselt suhelda, kuivõrd küsimusi saab lektorile esitada jooksvalt kogu seminari vältel. 

Ärisaladuse kaitse ja lojaalsuskohustus

24.10.2017, kell 11-00-12.30

Töötaja peab täitma oma töökohustusi lojaalselt, tööandja kasu silmas pidades, ning hoiduma tööandjale kahju tekitamast. Mida aga sisuliselt tähendab töötaja lojaalsuskohustus ärisaladuse hoidmise kontekstis ja milliseid juhiseid on andnud meile kohtupraktika? Kuidas määratleda ärisaladusena käsitletav teave ja kuidas panna ärisaladuse rikkumise korral oma õigusi maksma?

Et nendele küsimustele vastuseid saada, palume teid lahkesti osalema Personaliuudiste esimesel veebiseminaril „Ärisaladuse kaitse ja lojaalsuskohustus”. Kuni 19. oktoobrini registreerimine SOODUSHINNAGA!

Konkurentsikeeld

5.12.2017, kell 11.00-12.30

Töötaja ei tohi konkureerida tööandjaga ja seda ka pärast töölepingu lõppemist, kui nii on töölepingut sõlmides kokku lepitud. Mida peetakse konkureerimiseks ja milliseid juhiseid on konkurentsikeelu kohta andnud riigikohus? Kuidas vettpidavalt määratleda konkurentsikeeld ja mis karid siin võivad esineda? Kuidas saab tööandja oma õigusi maksma panna, kui rikkumine on toime pandud?

Need küsimused leiavad vastuse 5. detsembri veebiseminaril „Konkurentsikeeld”. Soodushinnaga registreerimine avatud SIIN!

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456