Autor: Helen Roots • 12. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Personaliuudised said kaheseks!

Foto: Helen Kõrgesaar
11. veebruaril täitus Personaliuudised.ee saidil kaks eluaastat. Sünnipäevalaps pakkus sel puhul torti ja kringlit ning tegi ka väikese kokkuvõtte, kuidas saidil läinud on. Lisatud on Personaliuudiste loetuimate lugude edetabel!

Kaks aastat on ühele Äripäeva noorimale teemaveebile olnud üsnagi edukad. Toimunud on kuus suuremat konverentsi ja kuus seminari (neli neist koostöös Pärnu Konverentside meeskonnaga), Personaliuudised on saanud Äripäeva raadios oma raadiosaate „Töö ja palk”, mille raames on eetrisse läinud juba viis saadet, ning alates möödunud aastast on Personaliuudiste kokku panna ka Äripäeva lisana ilmuv koolituse erileht. Koostööd tehakse ajakirjaga Personali Praktik ja kuue Äripäeva teabevaraga, samuti alustavad peagi personalitöö meistriklassid koos Äripäeva Akadeemiaga.

Kahe aastaga on Personaliuudised kogunud üle 700 000 unikaalse lugeja saidil ja üle 3600 jälgija Facebookis. Enim loetud lugu on jõudnud ligi 75 000 lugejani. Saade „Töö ja palk” on aga üks Äripäeva raadio enimkuulatud saadetest.

Personaliuudiste kahe aasta loetuimad lood:

1. Töötajal on õigus saada tasustatud vaba aega

2. Töötajate hoidmine nõuab järjepidevat tööd

3. Kaheksa põhjust, miks hea töötaja sinu ettevõttest lahkub

4. Kaija Teemägi: kaheksatunnise tööpäeva kontseptsioon on selgelt ajale jalgu jäänud

5. Põlvkondade vahetus – mis saab tööst, kui Y ei taha ja Z ei pea oluliseks?

6. Asendamatuid pole, aga mõnda ei saa asendada

7. Uue tulumaksuseaduse ohud

8. Taavi Veskimägi: tippjuhi uus parem käsi on strateegiline personalijuht

9. 15 e-kirjavahetuse viisakusreeglit, mida iga ametnik peaks teadma

10. Tööõnne puudumine viib läbipõlemise ja karjääri krahhini

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456