Autor: Helen Roots • 28. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Räägime tööõigusest!

Personaliuudiste märtsikuisel tööõiguse seminaril astuvad üles eksperdid Heli Raidve, Epp Lumiste ja Gaabriel Tavits. Juttu tuleb nii muudatustest (andmekaitses ja täitemenetlustes) kui ka sellest, mis kunagi ei muutu – vigadest, mida tehakse töö- ja puhkeaja arvestuses.

Tööõiguse seminar toimub 14. märtsil Radisson BLU Hotel Olümpia konverentsikeskuses. Tutvu esinejate ja seminari päevakavaga ning registreeri end enne 7. märtsi soodushinnaga!

Märtsikuu tööõiguse seminaril annavad Gaabriel Tavits ja Epp Lumiste põhjaliku ülevaate, mis on muutumas andmekaitseseaduses personalitöö kontekstis ja mida peab tööandja teadma muudatustest täitemenetlustes. 

Päeva avaettekande peab tööõiguse tippspetsialist Heli Raidve, kes keskendub seekord töö- ja puhkeaja arvestusele ning vigadele, mida selles valdkonnas sageli tehakse. Ettekannet ilmestavad, nagu ikka, näitlikud ja värsked riigikohtu lahendid. Käsitlemisele tulevad järgmised teemad:

- töölepingus kokkulepitud tööaja ja tegelikkuse erinemine; ajutine töövõimetus; riigipühad; katseaeg.

- tööpäevasisesed vaheajad;- tööajaarvestuse pidamine;- töötamine haiguslehe ajal;- töötamine riigipühadel;- öötöötaja mõiste;- summeeritud tööaeg;- summeeritud tööaeg, keeruline tööaja- ja töötasuarvestus;- summeeritud tööaeg versus

- summeeritud tööaeg versus

- ületunnitöö tasu nõude aegumine;- ületunnitöö eest tasu maksmata jätmine, TLS § 91 lg 2;- tööle hilinemine versus

 

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456