Autor: Personaliuudised.ee • 11. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti parimaks tööandjaks on tõusnud TransferWise

Tööandja brändingu agentuuri Instar tehtud õpilaste tööootuste ja tööandja maine uuringu tulemused näitavad, et 2018. aastal on Eesti tudengid hinnanud atraktiivseimaks tööandjaks rahaülekandeteenust pakkuva TransferWise'i. Üle-eestilise kõrgkoolide õpilaste uuringu järgi soovis 2018. aastal Transferwise’s töötada 52% vastajatest.

Eesti tudengite uuringut on korraldatud üheksa aastat alates 2010. aastast ja selle aja jooksul on TransferWise´i atraktiivsus tudengite hulgas aasta-aastalt kasvanud ning Eesti tudengid on hinnanud ta 2018. aasta Eesti atraktiivseimaks tööandjaks.

Tööandja brändingu agentuur Instar tegi mais üle-eestilised kõrgkoolide, kutsekoolide ja meditsiinivaldkonna õpilaste tööootuste ja tööandja maine uuringud, millele vastas kokku üle 5400 küsitletu.

„Noored hindasid 194 Eesti organisatsiooni atraktiivsust ja aasta-aastalt on kõigi tudengite hulgas, sõltumata nende erialast, kasvanud IT-sektori tööandjate atraktiivsus,“ ütles tööandja brändingu agentuuri Instar tegevjuht Kersti Vannas.

TransferWise’i arendusjuht Alvar Lumberg kommenteeris ettevõtete häid tulemusi noorte seas järgmiselt: “21. sajandi noor tahab teha mõtestatud tööd toetavas ja positiivses õhkkonnas. TransferWise'i kultuur ja väärtused on missiooni- ja koostöökesksed ning meil on hea meel, et tudengid on seda märganud. Meile on oluline olla noore spetsialisti jaoks tõsiseltvõetav tööandja. Enamgi veel kui tööandja, tahame olla partner eneseteostuses – pakkuda arenguvõimalusi ning saada vastu värskeid mõtteid ja energilist panust. Usume, et TransferWise’i atraktiivsus tuleneb ettevõtte selgest missioonist ja avatud, toetavatest väärtustest. Samuti püüame kohalikule kogukonnale nii koolilastele kui ka tudengitele mõeldud ürituste ja praktikavõimalustega oma kogemust ja teadmisi tagasi anda.”

Kõrgkoolide, kutsekoolide ja meditsiinivaldkonna tööootuste uuringute tulemusi tutvustatakse ja atraktiivse tööandja kvaliteedi märgiga tunnustatakse tööandjaid täna kell 12.00 Maarjamäe Kinomuuseumis toimuval Instari ja personalijuhtimise ühingu PARE korraldataval atraktiivsete tööandjate päeval, kus on kohal tööandjate esindajad.

Üritusel tunnustatakse atraktiivsemaid tööandjaid kaheksas kategoorias, millest olulisemad on kõrgkoolide tudengite ja kutsekoolide õpilaste atraktiivsemad tööandjad. Lisaks tunnustati tudengite sihtrühma atraktiivsemad tööandja majandustudengite, IT-, tehnika-, õiguse, meditsiini ja humanitaarvaldkonnas.

2018. aasta Eesti kõrgkoolide tudengite tööootuste uuringu 10 atraktiivsemat tööandjat 194 hinnatud organisatsiooni hulgas:

1 TransferWise Ltd

2 Skype Technologies OÜ

3 Microsoft Estonia OÜ

4 Haridus- ja teadusministeerium

5 AS Tallinna Lennujaam

6 Swedbank AS

7 Eesti Rahvusringhääling

8 Pipedrive OÜ

9 Eesti Energia AS

10 Keskkonnaministeerium

Kutsekoolide atraktiivsemad tööandjad 2018. aastal 176 hinnatud organisatsiooni hulgas:

1 HILTON TALLINN PARK

2 Radisson Blu Hotel Olümpia

3 Orkla Eesti AS

4 Fazer Eesti AS

5 AS Sokotel

6 Kaubamaja AS

7 OÜ Swissotel Estonia

8 AS Balbiino

9 Politsei- ja piirivalveamet

10 AS Tallinna Lennujaam

2018. aasta majandustudengite 3 atraktiivseimat tööandjat (194 hulgast):

1 TransferWise Ltd

2 Microsoft Estonia OÜ

3 Swedbank AS

2018. aasta IT-tudengite 3 atraktiivseimat tööandjat (194 hulgast):

1 TransferWise Ltd

2 Skype Technologies OÜ

3 Pipedrive OÜ

2018. aasta õiguse eriala tudengite 3 atraktiivseimat tööandjat (194 hulgast):

1 Advokaadibüroo COBALT

2 Justiitsministeerium

3 Advokaadibüroo LEXTAL OÜ

2018. aasta tehnika eriala tudengite 3 atraktiivseimat tööandjat (194 hulgast):

1 Eesti Energia AS

2 Tallinna Tehnikaülikool

3 AS Merko Ehitus Eesti

2018. aasta meditsiini eriala tudengite 3 atraktiivseimat tööandjat (84 hulgast):

1.Tartu Ülikooli Kliinikum SA

2.Põhja-Eesti Regionaalhaigla SA

3.Ida-Tallinna Keskhaigla AS

2018. aasta humanitaarerialade tudengite 3 atraktiivseimat tööandjat (184 hulgast):

1 Haridus- ja teadusministeerium

2 Eesti Rahvusringhääling

3 Kultuuriministeerium

Koosolek TransferWise'i Veerenni tänava kontoris
Foto: Raul Mee
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456