Autor: Personaliuudised.ee • 11. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paratamatud kliendikogemusega seotud vead

Suured eksimused kliendikogemuse korralduses ennustavad paljude ettevõtete allakäiku. Kasulik on õppida vigu ära tundma ja luua strateegia, mis aitab neid vältida.
Foto: Pixabay.com

Ego, ülbus, kliendikogemuse põhitõdede mittetundmine ja vähene emotsionaalne intelligentsus lämmatavad ka parimad kliendikogemuse parandamise kavatsused. Juhid peaksid tahtma õppida, pühenduma ja vajaduse korral eest ära astuma.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456