Uudised
Ainult tellijale

Teadvelolek personalitöös

Mindfulness’i ehk teadveloleku kohta võib nii teadus- kui ka tavakirjandusest leida palju mõisteid, kuid enim kasutatud definitsiooni on sõnastanud teadveloleku üks alusepanijaid lääneriikides – Jon Kabat-Zinn.

Foto: Pixabay

Ta mõtestab teadvelolekut kui tähelepanu suunamist erilisel viisil, eesmärgipäraselt, praeguses hetkes, hinnanguid andmata. Lihtsustatuna tähendab see oma mõtete, tunnete ja kehaliste aistingute vaatlemist, märkamist ja aktsepteerimist hetkes avatult ja hinnanguteta. Kui käia organisatsioonis tähelepanu kui ühe olulise ressursiga teadvelolevalt ümber, toob see kaasa töötajate parema tulemuslikkuse, paremini tasakaalustatud emotsioonid, heasoovliku suhtluse, tänulikkuse ja suurema märkamise nii juhtide kui ka töötajate seas.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • lugeda kõiki lukus lugusid, valdkonna arvamusliidrite artikleid ja intervjuusid
 • ligipääsu põnevatele kogemuslugudele ja palga TOPi artiklitele
 • ülevaate raadiosaadete ja ürituste ettekannete kokkuvõtetest
 • aastatellimuse puhul Personali Praktiku paberväljaande
 • kord nädalas ilmuva personaliuudised.ee uudiskirja
 • Jaga lugu:
  PERSONALIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad personali uudised igal nädalal enda postkasti.

  Personaliuudised.ee toetajad:

  Kai Miller
  Kai MillerPersonaliuudised.ee juhtTel: 5330 5136
  Cätlin Puhkan
  Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700