Autor: Taimi Elenurm • 15. november 2019

Vanemaealine tööjõud on väärtuslik ressurss

Eesti 55–74aastaste tööhõivemäär on küll Euroopa üks kõrgemaid, kuid tööturult lahkutakse pahatihti põhjustel, mida saaks ennetada: tervise halvenemine, teadmiste ja oskuste aegumine ning sobivate töötingimuste puudumine.
Töö- ja tervisepsühholoog ning coach Taimi Elenurm.
Foto: Raul Mee

Praxise mõttekoja 2017. aastal tehtud uuringu järgi on murekoht vanemaealiste kesised digioskused ning vähene osalemine elukestvas õppes, otsustusprotsessides ja vabatahtlikus tegevuses.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456