Autor: Sandra Linde • 21. november 2019

Tööandja bränding tõi ühe laua taha personali-, kommunikatsiooni- ja turundusjuhid

13. novembril kohtusid Eesti Kaubandus-Tööstuskojas personali-, kommunikatsiooni- ja turundusjuhtide ühingute esindajad Austraaliast pärit maailmatasemel tööandja brändingu eksperdi Brett Minchingtoniga.
Piret Potisepp, Kersti Vannas, Kristina Seimann, Brett Minchington, Kärt Kinnas ja Berit Grossberg.
Foto: Instar

Kohtumisel esindas Eesti Personalijuhtimise Ühingut (PARE) tegevjuht Kärt Kinnas, Turunduse Liitu Omniva brändi ja ürituste koordinaator Berit Grossberg, Kaubandus-Tööstuskoja esindajaks oli teenuste direktor Piret Potisepp, Eesti Kommunikatsioonijuhtide Liitu (EPRA) kommunikatsiooniagentuuri Baltic ID partner Kristina Seimann ning tööandja brändingu agentuur Instari esindas tegevjuht Kersti Vannas.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456