Autor: Kristel Napritson • 2. jaanuar 2020

Personalistrateegia on vajalik, et töötajaid hoida

Ei ole kaugel ajad, kus ettevõtted andsid töötajatele sõnumi, et järjekorrad on ukse taga. Praegu on asjaolud teised ning ettevõtted on sageli silmitsi tööjõupuudusega. Personalistrateegia üks eesmärkidest võib olla inimeste suhtumise muutmine või juhtimiskvaliteedi parandamine, aga tihti lihtsalt töötajatega seotud süsteemide loomine või tõhustamine.
Foto: Pixabay

Töötaja on ettevõtte suurim väärtus

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456