Autor: Kadri Kõiv • 16. jaanuar 2020

Pane koolitus enda kasuks tööle

Eesti täiskasvanud õpivad hoogsalt – riiklik statistika näitab, et elukestvas õppes osalemise määr kasvab pidevalt ja on tänavu tõusnud rekordilisele tasemele, nii et oleme oma näitajatega koguni 4. kohal Euroopa Liidus.
Foto: Pixabay

Enamasti on täiskasvanud õppija pragmaatiline – oma aega ja tähelepanu antakse asjale, millest loodetakse mingit kasu saada. Tööalane enesetäiendamine on nii mõneski valdkonnas möödapääsmatu, kuid aktiivselt osaletakse ka koolitustel, mille side igapäevase tööga puudub üldse, selles nähakse võimalust, et igapäevasest rutiinist välja pääseda ning end positiivsete emotsioonidega laadida.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456