Autor: Personaliuudised.ee • 6. veebruar 2020

Rohkem kui pool töötavatest eestlastest teeb ületunde

Kui 31% inimestest teevad ületunde ühel kuni kahel päeval nädalas, siis 26% inimestest teevad seda juba kolmel kuni viiel päeval nädalas ning 13% vastanutest teevad tööd ka puhkepäevadel.
Foto: Pixabay

28. jaanuarist 2019 kuni 4. veeburarini 2020 viis CV-Online läbi küsitluse tööealise elanikkonna hulgas, mille käigus uuriti, kui paljud inimesed teevad täna tööl ületunde ja mis on selle peamised põhjused ning mõju. Küsitluses osales ühtekokku 1013 inimest ja selgus, et ületundide tegemisega puutuvad praegusel tööturul kokku 61% tööl käivatest inimest.

Liitu Personaliuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Helen RootsPersonaliuudised.ee juhtTel: 55 988 223
Cätlin PuhkanPersonaliuudised.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700
Mirell SoaseppKonverentside programmijuhtTel: 55 565 456